Koos Frijlink (Nunspeet)

Koos Frijlink

Mijn naam is Koos Frijlink, in 1946 geboren te Dirksland op Goeree Overflakkee. Na de watersnoodramp in 1953 besluit mijn vader te verhuizen naar Bilthoven. Als veearts is er niet genoeg werk meer in Zeeland om 5 kinderen met perspectief te laten opgroeien. Na de HBS heb ik in Utrecht de studie diergeneeskunde gedaan. Ik begin in Den Haag, maar al snel wordt ik dierenarts in Nunspeet. Daar werkte ik van 1976 tot 2008 in een dierenartsenpraktijk. Daarna werk ik nog 10 jaar in deeltijd als rijksambtenaar. 

In vrijheid initiatieven nemen en je talenten ontplooien, loon naar werken, gelijkwaardigheid van mensen, maar ook medemensen helpen die het echt nodig hebben. Ja, liberaal is impliciet sociaal. In Nunspeet word ik in 1978 actief lid van de lokale VVD: als afdelingsvoorzitter en vanaf 2009 Burger-raadslid. Recent heb ik tijdelijk een raadslid vervangen. 

In 2017 fuseren de afdelingen Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten tot het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe.  Met liberale vrijwilligers uit de vier gemeenten vormen we het netwerkbestuur. Daarnaast adviseer en assisteer ik de VVD fractie in Nunspeet. Mijn vrouw Marianne is daarin nu het Burger-raadslid. Zo blijf ik betrokken en vorm geven aan mijn verantwoordelijkheid voor de samenleving. 

Koos Frijlink - Vicevoorzitter

Mobiel: 06-53717691

Email: Jmj.frijlink@wxs.nl