Hans van Zetten (Ermelo)

Hans van Zetten

Mijn naam is Hans van Zetten (1948), voormalig leraar lichamelijke opvoeding, daarna bondscoach van de Nederlandse damesturnploeg en vervolgens hoofdofficier bij de Koninklijke Landmacht. Nog steeds actief als freelance televisiecommentator bij NOS Sport voor turnen en kunstrijden op de schaats.

Het liberalisme heeft me altijd aangesproken. Het heeft me gemaakt tot wat ik nu ben en waar ik nu sta in het leven. Maar anno NU valt er nog genoeg te verbeteren voor mens en samenleving. Een samenleving zonder (religieuze) dogma’s en overbodige regelgeving, waarin elk individu eigen verantwoordelijkheid neemt, waar iedereen gelijkwaardig wordt behandeld en gelijke kansen krijgt, waar verdraagzaamheid tot verbondenheid leidt en sociale rechtvaardigheid vanzelfsprekend is. Ik wil mij actief inzetten om met elkaar zo’n samenleving te scheppen. De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie is daarvoor een effectief platform. 

In vorige woonplaatsen ben ik als afdelingsvoorzitter en gemeenteraadslid actief geweest. Ook heb ik mogen bijdragen aan de vorming van het Thematisch Netwerk Sport en Bewegen binnen de landelijke VVD.  

Sinds 2015 woon ik in Ermelo. Als secretaris van het Netwerk Noordwest-Veluwe ben ik de bestuurlijke vertegenwoordiger van de VVD Ermelo in het netwerkbestuur.  Ermelo kan wel wat liberalisme gebruiken. Ik zet me graag als vrijwilliger in om daaraan een bijdrage te leveren. 

Hans van Zetten - Secretaris van het netwerkbestuur

Email: hvanzetten@icloud.com

Mobiel: 06-51067940