Ledenvergadering 16 mei 2022

Hierbij een samenvatting van onze jaarlijkse VVD Netwerk Noordwest-Veluwe vergadering.

© VVD Noord-West Veluwe

De vergadering werd geopend door onze Netwerkvoorzitter Maarten Cornelissen. Uiteraard volgens een strakke agenda werden ordentelijk de benodigde vaststellingen afgewikkeld. Zoals het verslag jaarvergadering, bestuurlijk Jaarverslag 2021 en de vaststelling financieel jaarverslag 2021. We hebben teruggeblikt op de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Wat voor Putten uiteraard een prachtig resultaat op heeft geleverd met drie raadszetels. Ermelo mocht ook terugkijken op een uitstekend resultaat. Volgens minister Christianne van der Wal mag Harderwijk trots zijn dat ze duidelijk hebben gekozen voor de rol in de oppositie. De fractieleiders hebben ieder namens hun fractie de zaal meegenomen in hun ervaringen tijdens en na de verkiezingen. 

minister Christianne van der Wal nam ons vervolgens mee in haar ervaringen “Regeren anno 2022”. Met passie vertelde ze over haar mooie maar ook spannende momenten. Hoe ze werd benaderd door Mark Rutte, wat de pers van je verwacht in deze rol en wat de lokale politieke ervaring voor haar heeft betekent. 

We hebben met een prachtige waardering voor die fantastische VVD’ers uit ons netwerk mogen stilstaan en hen mogen waarderen. Bert van Bijsteren, Hans de Haan en Rob Daamen hebben voor hun eervolle inzet allen de speciale VVD Oorkonde ontvangen, namelijk de mr. D. U. Stikkerplaquette. 


De avond hebben we gezamenlijk afgesloten onder het genot van bier en bitterballen!